Med 3 perler på en snor i løpet av 5 dager blir turen til en opplevelse av de sjeldne! Kom og bli med.
“Spelet om Heilag Olav” er kjernen i festivalen “Olsokdagene på Stiklestad” som arrangeres hvert år i slutten av juli. Spelet utvikles fra år til år og har et magisk grep på sitt publikum. Til nå har over 800 000 personer sett forestillingen om Olav Haraldssons fall på Stiklestad, som oppføres på Nordens største og eldste friluftsteater siden 1954.
Kjærlighets – kriminalspelet Elden utført på gamle slagghaugene i Røros med drevne aktører i kostymer fra Den store nordiske krig (1700 – 1721). Dette gir uforglemmelige opplevelser. Hjemreisedagen pepres med stopp i Øvre Rendal for å få med glimt fra Jacob Breda Bulls barndomshjem. Ja, hva mer ønskes?

Dag 1
Avgang
Oslo kl.08.00. E6 forbi Eidsvoll, Hamar og til Lillehammer med stopp og enkel servering. På Dombås venter lunsj. Og E6 fører videre til Trondheim med Quality Hotel Augustin. Middag og overnatting.

Dag 2
Frokost og formiddagen til egen disp. i Stiftsbyen. Shopping, Nidarosdomen, Erkebispegården med kronjuvelene, Munkholmen, Sverresborg Museum, Kristiansten. For ikke å snakke om en lunsj oppe i Tyholt-tårnet. Ringve Musikkhistorisk Museum. Denne dag blir det anledning til å gjøre det i Trondheim som du har lengtet etter lenge. (lunsj ikke inkl). Kl.15.00 møtes alle for busstur til Stiklestad. Middag og opplevelser innen spelet tar til kl.19.00. Ferdig kl.21.00. Full fart til bussen, og denne kjører trygt tilbake til Trondheim. På hotellet blir det en enkel servering. Ole Lukkøye venter.

Dag 3
Frokost frem til kl.11.00. Og da møter alle i bussen for avreise Trondheim, finner igjen E6 som følges til Støren. Brekker her inn på RV30 i Gauldalen. I Ålen blir en enkel serv. i Kaffekråi. Full fart videre til Rugeldalen med Ratvolden. Her blir det litt med og om Johan Falkberget (1879-1967). Røros blir neste stopp for å sjekke inn på Hotel Røros. Middag.

Dag 4
Frokost og kl. 09.45 går bussen ned til Malmplassen for å møte Rørosguide som gir byvandring med kirkebesøk. Resten av dagen til egen disp. Besøk gjerne Malmmuseet. Middag på hotellet kl. 19.00. Og med fulle maver lar vi oss rive med i kjærlighets-kriminal-spelet Elden, kl. 21.30 – 24.00. Så tilbake til hotellet til nattmat og litt søvn.

Dag 5
Etter frokost går bussen kl.10.15. RV30 om Tynset, Tylldal og til Øv.Rendalen. Jacob Breda Bulls (1853-1930) rike. Får høre om Ulveslaget, Vesleblakken og Olastyggpå jor. Lett serv. Langs Åkrastrømmen, Koppang, Elverum og til Myklegard med friv. rast. Raskeste vei til Oslo og håper alle kommer velberget hjem til egen seng og mimring etter en opplevelsesrik og krevende tur.